El Entrenador Personal

Un entrenador personal aconsegueix millors resultats

Busques un entrenador personal que et posi en forma? Des de principiants fins a atletes professionals, el nostre objectiu és que qualsevol pugui progressar i aconseguir resultats tangibles dins d’un termini raonable. Cada entrenament amb un dels nostres entrenadors personals:

- Serà una font contínua de motivació i inpiració
- Et portarà més enllà de la seva zona de confort
- Assegura que adoptis canvis saludables
- Porta un registre del tue progrés y les teves metes personals
- Proporciona consells i trucs útils per millors resultats
- Augmenta el teu coneixement d’entrenar, la dieta i la recuperació.

Llegeix Més
Testimonial

“La meva vida ha girat 180 graus”

Des que conec Active-8 meva vida ha girat 180 graus en pocs mesos. Finalment em sento genial amb mi mateix, tant mental com físicament. Amb tot l’estrès i les responsabilitats en la meva vida, jo no hauria estat capaç de fer-ho jo mateix. El meu entrenador ara forma una part integral de la meva vida diària. Olga

Llegeix més

Llegeix Més
Testimonial

“Sempre em sento bé, però vaig canviar”

Aquesta va ser la meva primera experiència amb l’entrenament personal, i durant aquests mesos , sincerament vaig gaudir entrenant –jo també em sentia més forta i sabia que estava entrenant per aconseguir els meus objectius, Els entrenadors son molt positius i recorren a molts exercicis diferents adaptant-los segons la dificultat. Us animo a provar-ho. Sheila (Barcelona)

Llegeix més

Llegeix Més
Testimonial

“Definitivament val la pena”

La meva dona sabia que no m’agradava anar al gimnàs i que no tenia la motivació personal per comprometre realment a l’exercici regular – pel que amablement em va regalar una sessió de “entrenador personal”. Per a qualsevol persona que no està segur sobre els entrenadors personals que només puc dir que definitivament val la pena, sobretot si et falta la capacitat de empènyer prou amb regularitat. I no puc recomanar Active-8 prou bé pels seus coneixements i habilitats motivacionals.

Lee más

Llegeix Més
Team

Sascha Rado – Entrenador Personal & Nutricionista

Hola sóc Sascha, originària dels Països Baixos. Des de 2007 he entrenat a equips, atletes i talents en disciplines com el tennis, el futbol, el bàsquet i esports extrems. Junta a les meves funcions en Active-8, també treball per l’app Beyou que ha estat llançada recentment. No dubti en contactar amb mi mi si vostè està buscant un entrenador o preparador molt experimentat.

Llegeix Més
Team

Fiona Brooka: Entrenadora Personal, Expert en Fitness Feminí

El meu nom és Fiona Brooks. Sóc Irlandesa però he estat vivint a Barcelona des de fa vuit anys on treball com a entrenadora personal i instructora de Boot Camp. Em preocupo realment pel benestar dels meus clients i la seva millora física. Però per a mi no només és important com obtenir resultats sinó de fer que els meus clients es sentin millor i ensenyar-los a viure una vida saludable! Entrenar amb mi és un salt a un millor estil de vida!

Llegeix Més
Team

Sean James – Entrenador Personal, Instructor Pilates

Després d’anys d’estudis i experiència, vaig tenir el plaer d’entrenar a una gran varietat de persones, esportistes i models de tot el món per ajudar-los a assolir el seu potencial. Crec que l’entrenament personalitzat és la manera més eficaç d’entrenar. Els entrenaments han de ser divertits i agradables. El meu objectiu per a cada entrenament: finalitzar la sessió suant i somrient!

Llegeix Més
Team

Victor Martínez – Entrenador Personal & Preparador Físic

Lligat al món de l’esport des dels 16 anys, Victor ha estudiat la Llicenciatura en Ciències de l’Esport a l’INEFC de Barcelona, estudiat el CFGS d’Dietètica i Control Alimentari i camps específics en ANEF, entre d’altres. A més ha col·laborat amb l’equip nacional de salt d’alçada, amb el CAR de Sant Cugat i com a dietista a l’Hospital Clínic.

Llegeix Més
Team

Xavi Sanchez – Entrenador Personal & Preparador Físic

Xavi ha estat lligat al món de l’activitat física i l’ esport des de molt petit. Ja sigui pel fet que la seva família tenia un centre esportiu, o , posteriorment quan va passar a ser esportista d’alt rendiment. A més de molta experiència en l’entrenament d’alt nivell, també està molt experimentat en l’àmbit de la salut i benestar.

Llegeix Més

Team

Prince Lateef: Entrenador Personal, Preparador Físic

Prince és un entrenador de Estats Units, amb més de 10 anys d’experiència com a entrenador i preparador físic. Residint a Espanya, el és atleta i està ben versat amb les exigències d’assolir i mantenir un estil de vida saludable. Durant la seva carrera Prince va entrenar a soldats i ara és preparador físic d’alguns dels jugadors del Club de Rugbi Sant Cugat. És un entrenador molt complet: dur i divertit al mateix temps! Ell et mantindrà responsable i motivat cap als seus objectius de fitness.

Llegeix Més
Team

Meredith Doellman – Preparadora Física i Nutricionista

Dedicat, motivat, i entrenadora entusiasta desitjant de fer una diferència positiva i notable en la salut i el benestar dels meus clients. Viure a l’estranger 8 anys a França ia Espanya m’ha proporcionat una àmplia experiència, comunicant-me i cooperant amb persones de nacionalitats, idiomes, edats i procedències diferents. Amb una òbvia passió per l’activitat física i la meva “fam” per ampliar contínuament els meus coneixement dels aliments i la nutrició, estic ansiós d’ensenyar, inspirar i motivar els que m’envolten.

Llegeix Més

Active-8 Bullteti Rebre els ultims idees