El Entrenador Personal

Un entrenador personal aconsegueix millors resultats

Des de principiants fins atletes professionals, en Active-8 tots els nostres alumnes poden obtenir resultats tangibles. T’ajudem a millorar la teva salut, fitness i aparença. Els nostres programes personalitzats estan dissenyats per al progrés continu! Cada entrenament amb un dels nostres entrenadors personals:

- Et portarà més enllà de la teva zona de confort
- Et motivarà a complir amb el teu nou estil de vida
- Portarà un registre de les teves metes
- Proporciona estiraments i tècniques de respiració
- Proporciona eines per ajudar a exercir pel seu compte
- Augmentarà el teu coneixement d’exercici, la dieta i la salut

Posa’t en Forma en Barcelona

Llegeix Més
Testimonial

“La meva vida ha girat 180 graus”

Des que conec Active-8 meva vida ha girat 180 graus en pocs mesos. Finalment em sento genial amb mi mateix, tant mental com físicament. Amb tot l’estrès i les responsabilitats en la meva vida, jo no hauria estat capaç de fer-ho jo mateix. El meu entrenador ara forma una part integral de la meva vida diària. Olga

Llegeix més

Llegeix Més
Testimonial

“Sempre em sento bé, però vaig canviar”

Aquesta va ser la meva primera experiència amb l’entrenament personal, i durant aquests mesos , sincerament vaig gaudir entrenant –jo també em sentia més forta i sabia que estava entrenant per aconseguir els meus objectius, Els entrenadors son molt positius i recorren a molts exercicis diferents adaptant-los segons la dificultat. Us animo a provar-ho. Sheila (Barcelona)

Llegeix més

Llegeix Més
Testimonial

“Definitivament val la pena”

La meva dona sabia que no m’agradava anar al gimnàs i que no tenia la motivació personal per comprometre realment a l’exercici regular – pel que amablement em va regalar una sessió de “entrenador personal”. Per a qualsevol persona que no està segur sobre els entrenadors personals que només puc dir que definitivament val la pena, sobretot si et falta la capacitat de empènyer prou amb regularitat. I no puc recomanar Active-8 prou bé pels seus coneixements i habilitats motivacionals.

Lee más

Llegeix Més
Team

Dani Reyes: CPT Level 3 Personal Trainer ANEF

Dani és especialista en condicionament físic i programes fitness, pèrdua de pes i musculació. Va estudiar esport i activitat fisica a ANEF en Barcelona.

Dani treballa principalment en la zona de Vallès Occidental.

Llegeix Més
Team

David Gómez – CPT Level 3 ANEF

Trajectòria professional: David va entrar al món fitness quan va començar a seguir a diferents esportistes d’elit tant d’àmbit nacional com internacional, a més de que va començar a entrenar i proposar objectius tant de curt com a llarg termini, des de la pèrdua de pes, començar amb les diferents fases de musculació i posteriorment esports de resistència com és el running.

David treballa principalmente en la zona de Sitges i Baix Llobregat

Llegeix Més
Team

Franziska Saller – Llicenciat en INEF, CPT Nivell 3

Franziska té una llarga història en l’esport. La combinació de la seva llarga experiència en la competició i l’esport juntament amb la seva carrera acadèmica li donen un avantatge real quan es tracta de seu entrenament. Ella s’especialitza en medical fitness (MF) y Entrenament Personal Global (EP)

Franziska treballa principalment en la zona del Barcelonés

Llegeix Més
Team

Xavi Sanchez – Llicenciat INEFC, Tècnic esportiu

Xavi ha estat lligat al món de l’activitat física i l’ esport des de molt petit. Ja sigui pel fet que la seva família tenia un centre esportiu, o , posteriorment quan va passar a ser esportista d’alt rendiment. A més de molta experiència en l’entrenament d’alt nivell, també està molt experimentat en l’àmbit de la salut i benestar.

Xavi treballa principalmente en la zona de Barcelonés i el Maresme

Llegeix Més
Team

Sascha Rado – Llicenciat en Educació Física, ANEF, Nutrició Esportiva

El entrenador personal amb més de 15 anys d’experiència en el condicionament físic i la rehabilitació activa es Sascha Rado, el nostre membre de l’equip més experimentat i qualificat i expert reconegut per a la prescripció d’exercici i teràpia de moviment per a les persones amb necessitats especials, tals com el tractament del dolor crònic, trastorns metabòlics i la prevenció d’alguns tipus de cirurgia. Va desenvolupar un mètode d’avaluació y tractament extensa per analitzar les necessitats específiques de cada pacient abans de prescriure qualsevol tipus de tractament.

Sascha treballaprincipalment en la zona Barcelonés y Vallès Occidental

Llegeix Més
Team

Anna Alexandrova – DPT Level 3, BTEC Diploma Sports & Exercise Science

Anna ha estat un atleta des que tenia 5 anys d’edat i ha estat estudiant en l’educació física a Rússia. Ella va competir en voleibol i atletisme, i té un rang de mestre de l’esport en les dues disciplines. Treballant com un acròbata a Moscou durant 2 anys, que després es va convertir en un instructor a l’escola stunt. Per a uns 3 anys ella ha estat practicant boxa tailandesa, té més de 4 anys experiència fitness. Mentre vivia a Àsia ella practicava motocròs, i, posteriorment, es va traslladar a Espanya per dedicar vida a moto road racing. El meu objectiu és desenvolupar un eficient programa d’entrenament per a pilots de moto de carrera i de motocròs.

Anna treballa principalment en la zona de Barcelonés y el Baix Llobregat

Personal Trainer Barcelona, Entrenador Personal Barcelona, Entrenador Personal Barcelona, Entrenador Personal

Llegeix Més

Active-8 Bullteti Rebre els ultims idees